Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@12:40:40 GMT

تمام نقاط ایران دارای گسل است

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۹۸۰۲۰

تمام نقاط ایران دارای گسل است

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با بیان اینکه تمام نقاط ایران دارای گسل است، گفت: 4 زلزله از 20 زلزله بزرگی که در جهان اتفاق افتاده، مربوط به ایران است.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آرش سیاری عصر امروز در چهارمین جلسه شورای فنی استان در سنندج اظهار کرد: متأسفانه عامه جامعه با بحث زلزله آشنایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خلاف آنچه مطرح می‌شود، زلزله پدیده کاملاً طبیعی مانند باد و ... است و همه افراد جامعه باید به این زلزله‌ها عادت کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با مروری بر آسیب‌های ناشی از زلزله اظهار کرد: در طول 117 سال گذشته زلزله‌های زیادی به بزرگی 4 ریشتر در منطقه صورت گرفته که زلزله اخیر کرمانشاه از جمله این زلزله‌ها بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تصریح کرد: هرچه به سرپل نزدیک می‌شویم، میزان آسیب‌ها و خسارت‌ها و تأسیسات آب، برق، گاز و غیره بیشتر می‌شود.

سیاری با بیان اینکه تأسیسات آب و فاضلاب شهری حدود 260 میلیارد تومان خسارت دیده است، بیان کرد: بیش از 300 مورد شکستگی فاضلاب و بیش از 652 کیلومتر شبکه آب و 300 چاه آب روستایی دچار خسارت شده‌اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج متذکر شد: 50 میلیارد تومان در این زلزله به تأسیسات برق‌رسانی در شهرهای زلزله‌زده کرمانشاه خسارت وارد شده است.

160 میلیارد تومان به راه‌های شهرهای زلزله‌زده کرمانشاه خسارت وارد شد

سیاری تبیین کرد: 160 میلیارد تومان میزان خسارت به راه‌ها، ابنیه، پل‌ها و ... در این شهرها خسارت وارد شده است، در یکی از روستاهای کرمانشاه با عنوان کویک بیش از 70 نفر تلفات جانی داشته‌اند.

وی اظهار کرد: سازه‌های فولادی در شهرهای مختلف حتی در مناطق دورتر از زلزله کرمانشاه آسیب‌های جدی دیده‌اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در مورد لرزه خیزی استان کردستان نیز گفت: بیشترین قسمت های ایران لرزه خیز است و روی کمربند زلزله قرار گرفته است.

سیاری تصریح کرد: کشور ایران در محل تقاطع سه صفحه عربستان، اورآسیا و هندوستان قرار گرفته است و در بین این رشته‌ها ما باید انتظار زلزله را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً تمام نقاط ایران دارای گسل است، یادآور شد: 4 زلزله از 20 زلزله بزرگی که در جهان اتفاق افتاده، مربوط به ایران است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با اشاره به اینکه نصف استان کردستان در مناطق پرخطر زلزله هستند، عنوان کرد: بانه، مریوان و کامیاران از جمله شهرستان‌هایی است که بیشترین پرخطری را به لحاظ وقوع زلزله دارند.

گسل‌های موجود در کردستان تا 603 دهم ریشتر زلزله ایجاد می‌کنند

سیاری متذکر شد: در شهرهای سقز، مریوان، سنته و بانه گسل‌هایی داریم که می‌توانند تا 6.3 دهم ریشتر زلزله ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه در نزدیکی بانه و سقز گسل‌های داریم، گفت: 63 درصد ساختمان‌های روستایی استان بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در مقابل زلزله تخریب خواهند شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با تأکید بر اینکه در توسعه شهری باید بحث زلزله را مد نظر قرار دهیم، گفت: بررسی آسیب‌پذیر احتمالی ساختمان‌های مهم مثل بیمارستان‌ها و سایر مراکز خدماتی، بررسی وضعیت شریان‌های حیاتی، بررسی وضعیت جاده‌های برای امدادرسانی، وضعیت ترافیک در خیابان‌های درون شهری برای دسترسی در مواقع اضطراری و بررسی وضعیت ساختمان‌های مرتفع در مجاورت خیابان‌های اصلی و شناسایی محل های اسکان موقت برای مقابله با زلزله‌های احتمالی ضروری است.

وی، آموزش همگانی در راستای آشنایی افراد جامعه با زلزله را ضروری دانست و توضیح داد: مردم باید یاد بگیرند که با زلزله زندگی کنند و در این راستا باید از بستر رسانه‌های مختلف استفاده شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۸۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار و معاون توسعه و مدیریت منابع این دانشگاه معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این نشست با تبریک روز معلم گفت: اهمیت حوزه مدیریت منابع انسانی بر هیچ کس پوشیده نیست و نقش بسیار مهمی در پویایی سازمان‌ها ایفا می‌کنند

میثم عرب‌زاده افزود: به لطف الهی و تلاش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان اکنون ۶ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند و در آستانه چهلمین سالگشت تاسیس، این واحد این به خوبی اثرگذار است که منشأ خیرات فراوانی برای شهرستان است.

در این نشست با تقدیر از خدمات محمود محلوجی بیدگلی که به افتخار بازنشستگی نائل آمد، حسین قسوری به‌عنوان معاون جدید توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان معرفی شد.

حسین قسوری عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • هیئت حماس به قاهره می‌رود
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد